Volledig no cure no pay

Meer dan 11 jaar ervaring

Team van gespecialiseerde juristen

Vlucht vertraagd claim

Wanneer u te maken heeft met een vertraging dan kunt u deze vlucht vertraging mogelijk claimen.

Wanneer u te maken heeft met een vertraging dan kunt u deze vlucht vertraging mogelijk claimen. Als passagier heeft u verschillende vlucht rechten volgens de verordening 261/2004 die u rechten geven bij vluchtvertraging, vlucht annulering, vlucht weigering of het missen van uw aansluitende vlucht. Als u met een vertraging van 3 uur of meer aankomt op uw eindbestemming dan kunt u uw vlucht vertraging claimen. Wanneer uw vertraging zelfs meer dan 5 uur bedraagt dan kunt u besluiten om niet (verder) te reizen. In zo’n geval krijgt u uw geld terug bij de vertraging van een vlucht van 5 uur of langer. Heeft u te maken gehad met een vertraagde vlucht en wilt u een vlucht vertraagd claim indienen? Ticketclaim helpt u hier graag bij! U claimt uw vlucht vertraging op basis van no cure no pay en wij nemen het innen van uw vordering volledig uit handen. U kunt gemakkelijk uw vlucht vertraagd claim indienen via onze vlucht claim service!

Start uw claim

Vergoeding vertraging vlucht

Wanneer uw vlucht vertraagd is heeft u mogelijk recht op een vergoeding. Een vergoeding voor de vertraging van uw vlucht hangt af van een aantal factoren.

De compensatie voor de vertraging van uw vlucht geldt alleen als u:

Met 3 uur of meer vertraging aankomt op uw eindbestemming.

Vanuit een EU-land vertrekt of vanuit buiten de EU naar een EU-land vliegt met een in de EU gevestigde luchtvaartmaatschappij.

Vliegt met een overstap vanuit de EU naar een bestemming buiten de EU en u vertraging oploopt.

Niet te maken heeft met een buitengewone omstandigheid. Bij een buitengewone omstandigheid kan de vliegtuigmaatschappij aantonen dat zijn niet verantwoordelijk is voor de vluchtvertraging. (Weersomstandigheden, stakingen, terrorisme).

De hoogte van uw schadevergoeding bij de vertraging van uw vlucht kan oplopen tot maximaal €600 per persoon. De vergoeding van uw vlucht vertraging hangt onder andere af van het aantal vliegkilometers en de duur van uw vlucht vertraging. Wanneer er geen sprake is van een buitengewone omstandigheid is de luchtvaartmaatschappij verplicht deze vergoeding voor de vertraging van uw vlucht uit te keren.

Compensatie vertraging vlucht

De hoogte van de compensatie voor de vertraagde vlucht wordt bepaald aan de hand van de afstand die u met het vliegtuig aflegt. Bij de compensatie van de vertraging van uw vlucht wordt ook een onderscheid gemaakt tussen vluchtbestemmingen binnen de EU en vluchtbestemmingen buiten de EU.

Compensatie vertraging vlucht binnen de EU

Compensatie voor vertraagde vlucht tot 1500 km

€ 250,-

Compensatie voor vertraagde vlucht meer dan 1500 km

€ 400,-

Compensatie vertraging vlucht buiten de EU

Compensatie voor vertraagde vlucht tot 1500 km

€ 250,-

Compensatie voor vertraagde vlucht van 1500 km tot en met 3500 km

€ 400,-

Compensatie voor vertraagde vlucht meer dan 3500 km

€ 600,-

Geld terug bij vertraging vlucht

Wanneer u uw vlucht vertraagd claim wilt indienen om geld terug te krijgen naar aanleiding van de vertraging van uw vlucht, dan nemen wij u graag het werk uit handen!

Wij hebben kennis en jarenlange ervaring om uw rechten op een succesvolle manier te verhalen, zonder extra juridische kosten. Wij zijn bekend met de verweren van luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, TUI, EasyJet en Transavia en hebben de beschikking over historische vluchtgegevens. Uw claim wordt dan ook met de grootste zorg behandeld door onze juristen. Ook wanneer uw vlucht geannuleerd, vlucht geweigerd is of als u uw aansluitende vlucht heeft gemist helpen wij u graag!

Vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt?Claim uw vergoeding!

Home Form