Volledig no cure no pay

Meer dan 11 jaar ervaring

Team van gespecialiseerde juristen

Uw vlucht rechten

Als u te maken heeft met problemen met betrekking tot uw vlucht heeft u bepaald rechten. De rechten van passagiers zijn vastgelegd in verordening 261/2004. De verordening is een Europese verordening en daarom van toepassing in bepaalde situaties.

De verordening 261/2004 geldt als:

Uw vlucht vertrekt vanaf een luchthaven in de Europese Unie.

Uw vlucht vertrekt vanuit een land buiten de Europese Unie naar een luchthaven binnen de Europese Unie door een luchtvaartmaatschappij gevestigd in de Europese Unie.

Er geen sprake is van een buitengewone omstandigheid.

Start uw claim

Recht op compensatie

Heeft u te maken gehad met een vertraagde vlucht, geweigerde vlucht, geannuleerde vlucht? Of heeft u als gevolg van hiervan uw aansluiting heeft gemist, dan heeft u wellicht recht op een vergoeding. Voor elk van deze omstandigheden gelden bepaalde regels en zijn er specifieke factoren die een rol spelen.

Recht op verzorging

Wanneer u te maken heeft met problemen met betrekking tot uw vlucht kan het voorkomen dat u extra kosten maakt.

Hierbij kunt u denken aan eten en/of drinken op de luchthaven. De luchtvaartmaatschappij is hier normaal gesproken verantwoordelijk voor, maar het komt nog wel eens voor dat zij dit nalaten. In de verordening 261/2004 en het Verdrag van Montréal is vastgelegd dat u recht op verzorging heeft. Vaak komt het voor dat uw vouchers aangeboden krijgt die u op de luchthaven kunt inwisselen. Als de luchtvaartmaatschappij dit nalaat dan mag u uw extra gemaakte kosten declareren bij de luchtvaartmaatschappij. Heeft u onlangs door problemen met uw vlucht extra kosten moeten maken bewaar dan wel alle bonnetjes. Zonder bonnetjes kunnen deze kosten helaas niet worden geclaimd!

Recht op een accommodatie

Als uw vlucht langdurig vertraagd of als uw vlucht geannuleerd is heeft u naast recht op verzorging ook recht op een accommodatie.

De luchtvaartmaatschappij moet wanneer dit noodzakelijk is de overnachting en de transfer naar de accommodatie regelen. Biedt de luchtvaartmaatschappij u geen accommodatie inclusief transfer aan? Dan kunt u zelf op zoek naar een accommodatie die als redelijk in de prijs gezien kan worden. De kosten kunt u later declareren en hierbij is het bewaren van uw bonnetjes ook van belang!

Vlucht recht compensatie

Heeft u te maken gehad met problemen op uw vlucht en heeft de luchtvaartmaatschappij nagelaten om aan al uw rechten te voldoen? Dan is het mogelijk om een claim in te dienen om uw gemaakte kosten te declareren.

Een claim indienen kan gemakkelijk en snel bij Ticketclaim. Wij nemen u graag het werk uit handen en nemen het innen van uw vordering volledig van u over. U claimt bij ons op basis van no cure no pay en wij nemen het innen van uw vordering volledig uit handen! U dient uw claim gemakkelijk in via onze vlucht claim service!

Vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt?Claim uw vergoeding!

Home Form