Volledig no cure no pay

Meer dan 11 jaar ervaring

Team van gespecialiseerde juristen

Vlucht geweigerd claim

Bent u onlangs geweigerd op uw vlucht door een overboeking? In sommige gevallen staan luchtvaartmaatschappijen hierbij in hun recht. Echter zijn er ook situaties waarin u recht heeft op een vergoeding wanneer u op uw vlucht wordt geweigerd of te maken heeft met een overboekte vlucht.

Het komt voor dat een luchtvaartmaatschappij meer stoelen verkoopt dan dat zij beschikbaar hebben. De luchtvaartmaatschappij kan u vragen vrijwillig afstand te nemen van de vlucht. Als er geen vrijwilligers worden gevonden dan zal de luchtvaartmaatschappij mensen weigeren op de vlucht. In dit geval heeft u volgens de vlucht rechten van verordening 261/2004 recht op compensatie. Wilt u een claim indienen voor de instapweigering of overboeking van uw vlucht? Ticketclaim staat u graag bij in dit proces! U claimt uw vlucht weigering op basis van no cure no pay en wij nemen het innen van uw vordering volledig uit handen. U kunt gemakkelijk uw claim indienen voor uw overboekte vlucht via onze vlucht claim service!

Start uw claim

Vergoeding instapweigering vlucht

Als u geweigerd bent op uw vlucht heeft u mogelijk recht op een vergoeding. Een vergoeding bij een overboekte vlucht hangt af van een aantal factoren.

Het is mogelijk voor u om een compensatie te krijgen als u:

Zich op tijd heeft gemeld bij de incheckbalie.

Er geen redelijke grond voor de luchtvaartmaatschappij is om u te weigeren.

Zich niet in een buitengewone omstandigheid bevindt.

Uw vergoeding voor een instapweigering kan oplopen tot €600,-. De exacte vergoeding hangt af van de vertraging die u oploopt door een instapweigering of overboekte vlucht en de vluchtafstand. Om u optimaal te kunnen helpen met een vergoeding is het noodzakelijk dat u enkele bewijsstukken kunt aanleveren. Een instapkaart die op het vliegveld is uitgeprint en een schriftelijk bewijs van de instapweigering door de desbetreffende luchtvaartmaatschappij met reden moeten als bewijs kunnen worden aangedragen.

Compensatie instapweigering vlucht

De hoogte van uw compensatie wanneer u geweigerd bent op uw vlucht door een overboekte vlucht hangt af van elementen. Bij de compensatie wordt een onderscheid gemaakt tussen vluchtbestemmingen binnen de EU en vluchtbestemmingen buiten de EU en de uiteindelijke vertraging die u heeft opgelopen.

Compensatie instapweigering vlucht binnen de EU

Compensatie voor instapweigering tot 1500 km met een vertraging tot 2 uur

€ 125,-

Compensatie voor instapweigering tot 1500 km met een vertraging meer dan 2 uur

€ 250,-

Compensatie voor instapweigering tussen 1500 km en 3500 km met een vertraging tot 3 uur

€ 200,-

Compensatie voor instapweigering tussen 1500 km en 3500 km met een vertraging meer dan 3 uur

€ 400,-

Compensatie instapweigering vlucht buiten de EU

Compensatie voor instapweigering tot 1500 km met een vertraging tot 2 uur

€ 125,-

Compensatie voor instapweigering meer dan 1500 km met een vertraging tot 4 uur

€ 300,-

Compensatie voor instapweigering meer dan 1500 km met een vertraging meer dan 4 uur

€ 600,-

Geld terug bij geweigerde vlucht

Wanneer u een claim wilt indienen voor uw geweigerde vlucht, dan nemen wij u graag het werk uit handen!

Wij hebben kennis en jarenlange ervaring om uw rechten op een succesvolle manier te verhalen, zonder extra juridische kosten. Wij zijn bekend met de verweren van luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, TUI, EasyJet en Transavia en hebben de beschikking over historische vluchtgegevens. Uw claim wordt dan ook met de grootste zorg behandeld door onze juristen. Ook wanneer uw vlucht geannuleerd, vlucht vertraagd was of als u uw aansluitende vlucht heeft gemist helpen wij u graag!

Vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt?Claim uw vergoeding!

Home Form