Volledig no cure no pay

Meer dan 11 jaar ervaring

Team van gespecialiseerde juristen

Vlucht claim TUI

Heeft u onlangs te maken gehad met een geannuleerde vlucht, een vertraagde vlucht, een geweigerde / overboekte vlucht of heeft u door een van deze omstandigheden uw aansluitende vlucht gemist toen u met TUI vloog?

Als passagier heeft u dan verschillende vlucht rechten en mogelijkerwijs kunt u uw TUI vertraging/annulering/weigering claimen. Een claim voor een vertraging van TUI kan zelfs oplopen tot zo’n €600,-! Ticketclaim helpt u graag wanneer u uw opgelopen problemen bij uw vlucht met TUI wilt claimen. Een claim voor uw vertraging bij TUI dient u bij ons in op basis van no cure no pay en wij nemen de vordering volledig voor u uit handen. U dient uw TUI claim gemakkelijk en snel in via onze vlucht claim service!

Start uw claim

Compensatie vertraagde TUI vlucht

Als u met een vertraging van 3 uur of meer aankomt op uw eindbestemming dan is het mogelijk om bij TUI een compensatie voor uw vertraagde vlucht te krijgen.

U heeft recht op een vlucht vertraagd compensatie bij TUI als u:

Vanuit een EU-land vertrekt of vanuit buiten de EU naar een EU-land vliegt met een in de EU gevestigde luchtvaartmaatschappij (in dit geval TUI)

Niet te maken heeft met een buitengewone omstandigheid. Bij een buitengewone omstandigheid kan de vliegtuigmaatschappij aantonen dat zij niet verantwoordelijk is voor de vluchtvertraging (weersomstandigheden, stakingen, terrorisme).

De vergoeding van uw TUI vlucht vertraagd claim hangt af van een aantal factoren zoals de vliegafstand en de daadwerkelijke vertraging. Bent u benieuwd welke vergoeding u ter compensatie van uw TUI vertraagde vlucht kunt krijgen? Lees dan onze vlucht vertraagd pagina en vind uit hoeveel TUI vertraging u kunt claimen!

Vergoeding geannuleerde TUI vlucht

Wanneer u te maken heeft gehad met een geannuleerde TUI vlucht heeft u ook mogelijk recht op een vergoeding.

Een compensatie voor uw geannuleerde TUI vlucht geldt alleen als u:

Niet binnen minstens 14 dagen voor uw vlucht op de hoogte bent gesteld van de annulering.

Niet via een andere route heeft gereisd zonder veel tijdverlies.

Niet te maken heeft met overmacht. Bij overmacht heeft u wel recht op opvang en recht op een maaltijd of overnachting, afhankelijk van de omstandigheden op dat moment.

De hoogte van uw compensatie bij een geannuleerde vlucht bij TUI wordt bepaald aan de hand van de vluchtafstand, de vluchtvertraging, het moment van annuleren en de gewijzigde vertrektijd. Bent u benieuwd welke vergoeding u ter compensatie van uw TUI geannuleerde vlucht kunt krijgen? Lees dan onze vlucht geannuleerd pagina! Ook wanneer u te maken heeft gehad met een geweigerde vlucht / overboekte vlucht bij TUI of als u uw aansluitende vlucht heeft gemist bij TUI helpen wij u graag!

Vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt?Claim uw vergoeding!

Home Form