Volledig no cure no pay

Meer dan 11 jaar ervaring

Team van gespecialiseerde juristen

Vlucht claim Transavia

Heeft u onlangs gevlogen met luchtvaartmaatschappij Transavia en heeft u toen problemen met betrekking tot uw vlucht opgelopen? Dan heeft u mogelijk recht op een vergoeding!

Volgens de verordening 261/2004 heeft u als vliegtuigpassagier bepaalde vlucht rechten die u onder andere recht op verzorging of recht op een vergoeding geven. Bij Transavia kunt u een claim voor vertraging, annulering, weigering/overboeking indienen of een claim als u hierdoor uw aansluitende vlucht heeft gemist. Een claim bij de vertraging van een vlucht bij Transavia kan maar liefst oplopen tot €600,-! Ticketclaim helpt u graag bij het indienen van uw vliegclaim bij een vluchtvertraging, geweigerde vlucht/overboekte vlucht of geannuleerde vlucht! U claimt bij ons op basis van no cure no pay en wij nemen de vordering volledig voor u uit handen. Een Transavia vlucht claim dient u gemakkelijk en snel in via onze vlucht claim service!

Start uw claim

Compensatie vertraagde Transavia vlucht

Als u met uw Transavia vlucht meer dan 3 uur vertraagd bent dan is het mogelijk om bij Transavia een vlucht vertraagd compensatie te krijgen. Hierbij heeft Transavia zelf ook een aantal rechten.

U heeft recht op een Transavia vlucht vertraagd compensatie als u(w):

Vlucht niet vertraagd is door een buitengewone omstandigheid zoals stakingen, slechte weersomstandigheden, beveiligingsproblemen en onverwachte vliegveiligheidsproblemen.

Met een Transavia vlucht vanuit een land in de Europese Unie vertrokken bent of naar de Europese Unie vliegt met Transavia.

De werkelijke vergoeding voor uw vertraagde Transavia vlucht hangt af van de lengte van uw vlucht en van de opgelopen vertraging. Als u vlucht langer dan 5 uur vertraagd is, dan is het mogelijk om bij een dergelijke vlucht vertraging bij Transavia uw geld terug te krijgen van uw vliegticket. U kunt dan geen gebruik meer maken van uw vliegticket. Bent u benieuwd hoeveel vertraging bij Transavia u kunt claimen? Lees dan onze vlucht vertraagd pagina en vind uit hoeveel Transavia vertraging u kunt claimen!

Vergoeding geannuleerde Transavia vlucht

Indien uw Transavia vlucht is geannuleerd dan heeft u mogelijk recht op een vergoeding.

Een Transavia vlucht geannuleerd vergoeding krijgt u als u:

Niet binnen minstens 14 dagen voor uw vlucht op de hoogte bent gesteld van de annulering.

Niet via een andere route heeft gereisd zonder veel tijdverlies.

Niet te maken heeft met overmacht. Bij overmacht heeft u wel recht op opvang en recht op een maaltijd of overnachting, afhankelijk van de omstandigheden op dat moment.

De daadwerkelijk vergoeding bij een geannuleerde Transavia vlucht wordt bepaald aan de hand van de vluchtvertraging, het moment van annuleren, de vluchtafstand en de gewijzigde vertrektijd. Bent u benieuwd hoeveel vergoeding u kunt krijgen bij een geannuleerde Transavia vlucht? Lees dan onze vlucht geannuleerd pagina! Ook als u te maken heeft gehad met een geweigerde vlucht / overboekte vlucht bij Transavia of als u uw aansluitende vlucht heeft gemist bij Transavia helpen wij u graag!

Vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt?Claim uw vergoeding!

Home Form