Volledig no cure no pay

Meer dan 11 jaar ervaring

Team van gespecialiseerde juristen

Vlucht claim EasyJet

Heeft u onlangs bij uw vlucht met EasyJet problemen ondervonden zoals vluchtvertraging, een geannuleerde vlucht, een geweigerde/overboekte vlucht of als gevolg hiervan uw aansluitende vlucht gemist?

Volgens de verordening 261/2004 heeft u vlucht rechten die u mogelijk recht op een vergoeding geven. Het claimen van vertraging bij EasyJet kan u een bedrag opleveren €600,-! Wilt u een claim indienen voor uw vertraging, annulering of weigering? Ticketclaim helpt u daar graag bij! U claimt uw vlucht problemen bij easyJet bij ons op basis van no cure no pay en wij nemen de vordering volledig voor u uit handen. Een EasyJet vlucht claim dient u gemakkelijk en snel in via onze vlucht claim service!

Start uw claim

Vergoeding vertraagde EasyJet vlucht

Als u met uw EasyJet vlucht meer dan 3 uur vertraagd bent gearriveerd op uw eindbestemming dan is het mogelijk om een schadevergoeding voor uw vertraagde EasyJet vlucht te krijgen.

Bij een vertraagde EasyJet vlucht heeft u recht op een schadevergoeding als u:

Niet te maken heeft met een buitengewone omstandigheid. Dit zijn omstandigheden waar EasyJet geen invloed op heeft zoals stakingen, stiptheidsacties, weersomstandigheden, onverwachte vliegveiligheidsproblemen, aanvaring van een luchtvaartuig met een vogel, drukte in het luchtruim, extra veiligheidscontroles, te laat of niet op tijd gearriveerde medepassagiers of overmacht.

Met een EasyJet vlucht vanuit een land in de Europese Unie vertrokken bent of naar de Europese Unie vliegt met EasyJet.

De vergoeding bij vertraging van EasyJet hangt af van een aantal factoren zoals de daadwerkelijk opgelopen vertraging en de lengte van uw vlucht. Bent u benieuwd hoeveel geld u terug kunt krijgen bij de vertraging van een vlucht van EasyJet? Lees dan onze vlucht vertraagd pagina en vind uit hoeveel geld u terugkrijgt bij een vertraging van uw vlucht bij EasyJet!

Vergoeding geannuleerde EasyJet vlucht

Vloog u met EasyJet en werd uw vlucht geannuleerd? Mogelijk heeft u dan recht op een vergoeding.

Het is mogelijk om een vlucht annulering te claimen als u:

Niet binnen minstens 14 dagen voor uw vlucht op de hoogte bent gesteld van de annulering.

Niet via een andere route heeft gereisd zonder veel tijdverlies.

Niet te maken heeft met overmacht. Bij overmacht heeft u wel recht op opvang en recht op een maaltijd of overnachting, afhankelijk van de omstandigheden op dat moment.

Hoeveel u daadwerkelijk kunt claimen bij een geannuleerde EasyJet vlucht hangt af van het moment van annuleren, de vluchtvertraging, de gewijzigde vertrektijd en de vluchtafstand. Bent u benieuwd naar de vergoeding die u kunt krijgen bij een geannuleerde EasyJet vlucht? Lees dan onze vlucht geannuleerd pagina! Ook als u te maken heeft gehad met een geweigerde vlucht / overboekte vlucht bij EasyJet of als u uw aansluitende vlucht heeft gemist bij EasyJet helpen wij u graag!

Vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt?Claim uw vergoeding!

Home Form