Volledig no cure no pay

Meer dan 11 jaar ervaring

Team van gespecialiseerde juristen

Hoe werkt het

Heeft u te maken gehad met een vlucht vertraging, vlucht annulering, vlucht weigering / vlucht overboekt of heeft u als gevolg hiervan uw aansluitende vlucht gemist? Veel passagier weten dan niet dat ze mogelijk recht hebben op een vergoeding. Slechts 20% claimt een vergoeding! Als vliegtuigpassagier heeft u verschillende vlucht rechten die volgens de verordening 261/2004 zijn opgesteld. Het claimen van een compensatie met betrekking tot problemen van uw vlucht kan een langdurig juridisch proces zijn. De communicatie over een claim met de luchtvaartmaatschappij gaat vaak niet gestroomlijnd en het claimen kan hierdoor een tijdrovend proces worden. Ook komt het vaak voor de geclaimde compensatie wordt afgewezen op een buitengewone omstandigheid of overmacht.

Stap 1

Claim indienen

Op onze vlucht claim service pagina kunt u uw vluchtnummer, de datum van uw vlucht en enkele korte vragen over uzelf en de reis invullen. Wij gaan gratis voor u controleren of u recht heeft op de wettelijke vergoeding.

Stap 2

Beoordeling en uitwerken van uw dossier

Onze claim experts gaan aan de slag om uw claim verder te beoordelen en te behandelen. U hoort per e-mail of we nog enkele ontbrekende gegevens van u nodig hebben en of uw claim rechtsgeldig is.

Stap 3

Communicatie naar de luchtvaartmaatschappij

Als u recht heeft op een vergoeding nemen wij u al het werk uit handen. De communicatie met de luchtvaartmaatschappij gaat beginnen. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft!

Stap 4

Gerechtelijke procedure

In het geval dat de luchtvaartmaatschappij niet direct tot uitbetaling wil overgaan, starten we een gerechtelijk traject en gaan we de luchtvaartmaatschappij dagvaarden. We doen dit al sinds 2008 met een team van ervaren juristen.

Stap 5

Claim geaccepteerd

Is uw claim toegewezen? U ontvangt de vergoeding min onze success fee van 25%.

Stap 6

No cure no pay

Is uw claim afgewezen? Dan kost het u helemaal niets. Ook niet wanneer we voor uw claim naar de rechtbank hebben moeten gaan. U loopt dus geen enkel risico. Dus met recht: No cure no pay!