Volledig no cure no pay

Meer dan 11 jaar ervaring

Team van gespecialiseerde juristen

Aansluitende vlucht gemist

Heeft u onlangs te maken gehad met een vertraagde vlucht of een geannuleerde vlucht en daardoor ook nog eens uw aansluitende vlucht gemist?

Het komt vaak voor dat een overstap op een andere vlucht nagenoeg precies aansluit op uw volgende vlucht. Daarom kan het gebeuren dat u bij minimale vertraging of zelfs het annuleren van uw vlucht, uw volgende vlucht moet missen. Ook dan heeft u als passagier verschillende vlucht rechten waarvan uw gebruik kunt maken. Volgens de verordening 261/2004 heeft u mogelijk recht op een vergoeding die kan oplopen tot €600. Ticketclaim helpt u graag bij het indienen van een claim bij het missen van uw aansluitende vlucht! U claimt bij ons op basis van no cure no pay en wij nemen het innen van uw vordering volledig uit handen! U dient uw claim gemakkelijk in via onze vlucht claim service!

Start uw claim

Vergoeding aansluitende vlucht gemist

Als u door vertraging of annulering uw aansluitende vlucht heeft gemist heeft u mogelijk recht op een vergoeding. De daadwerkelijke vergoeding als u door vertraging of annulering uw aansluitende vlucht heeft gemist hangt af van een aantal factoren.

Een compensatie voor het missen van uw aansluitende vlucht geldt alleen als u:

Minimaal drie uur vertraagd bent.

Uw vlucht is vertrokken in de EU, of wanneer u vanaf een bestemming buiten de EU vliegt en met een Europese luchtvaartmaatschappij heeft gevlogen.

Niet te maken heeft met buitengewone omstandigheden.

Beide vluchten in één boeking heeft.

De hoogte van uw schadevergoeding bij het missen van uw aansluitende vlucht ligt meestal tussen de €125,- en €600,- per ticket. De exacte vergoeding hangt af van de duur van uw vertraging die u oploopt door het missen van uw aansluitende vlucht en de vliegafstand

Compensatie geannuleerde vlucht

De hoogte van de compensatie van de door vertraging of annulering gemiste aansluitende vlucht wordt bepaald aan de hand van de vluchtafstand en de vluchtvertraging.

Vlucht vertraagd / geannuleerd en hierdoor aansluiting gemist binnen de EU

Compensatie voor aansluiting gemist bij een vlucht tot 1500 km

€ 250,-

Compensatie voor aansluiting gemist bij een vlucht van meer dan 1500 km

€ 400,-

Vlucht vertraagd / geannuleerd en hierdoor aansluiting gemist buiten de EU

Compensatie voor aansluiting gemist bij een vlucht tot 1500 km

€ 250,-

Compensatie voor aansluiting gemist bij een vlucht van 1500 km tot en met 3500 km

€ 400,-

Compensatie voor aansluiting gemist bij een vlucht van meer dan 3500 km

€ 600,-

Geld terug bij missen aansluitende vlucht

Was uw vlucht vertraagd en daardoor uw overstap gemist of heeft u door annulering uw aansluiting gemist en u voldoet aan de bovenstaande voorwaarden? Dan kunt u gemakkelijk en snel uw claim indienen bij Ticketclaim.

Wij nemen graag het werk uit handen en hebben kennis en jarenlange ervaring om uw rechten op een succesvolle manier te verhalen, zonder extra juridische kosten. Wij zijn bekend met de verweren van luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, TUI, EasyJet en Transavia en hebben de beschikking over historische vluchtgegevens. Uw claim wordt dan ook met de grootste zorg behandeld door onze juristen. Ook wanneer uw vlucht vertraagd, vlucht geweigerd of vlucht geannuleerd is helpen wij u graag!

Vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt?Claim uw vergoeding!

Home Form