Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) van kracht. Dat betekent dat wij vanaf die datum een bijgewerkt privacy statement hanteren (zie onderaan onze site). Daarbij kunt u er op vertrouwen dat uw persoonlijke gegevens veilig zijn bij ons. Wilt u liever geen contact meer met Ticketclaim of wenst u uw persoonsgegevens te laten wijzigen en/of verwijderen, mailt u dan naar info@ticketclaim.nl.
Ticketclaim-vlucht-vertraagd-geannuleerd-nieuwe-privacy-regels

Vragen? Neem contact op via info@ticketclaim.nl.

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarmee u ze met ons hebt gedeeld. Wij delen alleen persoonlijke gegevens met de luchtvaartmaatschappij waar de claim wordt ingediend. Identiteitsbewijzen worden alleen opgevraagd indien de luchtvaartmaatschappij daar om vraagt. U mag natuurlijk altijd aan ons vragen wat we van u weten en mogelijk incorrecte persoonlijke gegevens corrigeren. Voor een overzicht van al uw rechten, verwijzen we naar de privacyverklaring.